1. Dispozitii generale

www.stingatoare-brasting.ro este proprietatea SC Brasting SRL inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/601/2014 si CUI 33047913. Utilizarea site-ului www.stingatoare-brasting.ro presupune acceptarea tuturor conditiilor descrise in aceasta sectiune precum si a conditiilor regasite in paginile:

  • Politica de confidentialitate;
  • Despre cookie-uri
  • Ghid de alegere stingatoare;
  • Cum comand;
  • Transport si plata;
  • Returnare produs.

Continuarea utilizarii site-ului fara a accepta conditiile in mod extres reprezinta acordul dumneavoastra. SC Brasting SRL isi rezerva dreptul a aduce modificari prezentei pagini fara a notifica in prealabil. 

2. Informatii despre produse

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.stingatoare-brasting.ro sunt proprietatea SC BRASTING SRL, producator de stingatoare CO2 si stingatoare cu pulbere. Produsele sunt comercializate in limita stocului disponibil. Orice comanda care depaseste stocul nu va putea fi onorata, clientul va fi notificat in scris despre stocul existent la acel moment.

Pot exista mici diferente intre pozele prezente pe site si produse cauzate de lumina, focalizare sau setari ale dispozitivelor de pe care s-a accesat site-ul.

Fiecare produs prezinta caracteristici descriptive, specificatii sau date tehnice.

3. Continutul site-ului

Intregul continut al site-ului (grafica, elemente web, texte, imagini) este proprietatea SC BRASTING SRL.

4. Forta majora

In caz de forta majora nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neonorarea obligatiilor.