Service Stingatoare

 

S.C. BRASTING S.R.L. va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii in domeniul prevenirii incendiilor, incepand cu consultanta privind alegerea tipului de stingator de incendiu si a altor echipamente de stins incendii de care aveti nevoie, modul de folosire a acestuia, servicii de verificare periodica, servicii urgente de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor de incendii.

S.C. BRASTING S.R.L. dispune de un atelier dotat cu toate utilajele necesare pentru verificarea, incarcarea si repararea de stingatoare de incendiu si alte aparate de stins incendii, atestat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta - Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti si cu un personal calificat si competent firma noastra va ofera servicii de verificare, incarcare si reparare stingatoare, la un inalt nivel calitativ si cu maxima operativitate.

 

S.C. BRASTING S.R.L. asigura incarcarea si verificarea tuturor tipurilor de stingatoare. Lucrarile de verificare vor fi efectuate numai de persoane atestate si constau in:

1. Demontarea completa a stingatorului, curatarea si eventual vopsirea acestuia, dupa caz;

2. Verificarea functionalitatii subansamblelor componente;

3. Verificarea integritatii pieselor componente;

4. Inlocuirea pieselor defecte (manometre, furtune, manere, garnituri de etansare, membrane si inele, etc.);

5. Verificarea rezistentei interne a recipientului stingatorului prin aplicarea de suprapresiune conform Prescriptiilor tehnice PT 5-2003 Colectia ISCIR;

6. Verificarea starii calitative a agentului de stingere (pulbere/spuma) si incarcarea cu agent de stingere corespunzator;

7. Verificarea starii de incarcare a buteliei cu bioxid de carbon sau azot, dupa caz;

8. Sigilarea stingatorului;

9. Etichetarea stingatorului cu modul de folosire, focarele de incendiu la care poate fi folosit, termenul urmatoarei verificari etc.

 

Controlul starii de functionare a mijlocelor tehnice de P.S.I. se executa conform prevederilor cuprinse in reglementarile tehnice, normele specifice de P.S.I., precum si in instructiunile tehnice elaborate de proiectanti si/sau de producatori (furnizori).Perioada minima de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor de incendii este de 12 luni.

S.C. BRASTING S.R.L. asigura Gratuit transportul stingatoarelor.

Prin service-ul autorizat si personalul specializat, aveti garantia unor servicii de calitate.

Transport GRATUIT (preluare/predare) .

Stingatoare de rezerva.

Preluarea stingatoarelor in cel mai scurt timp.

 

 

Verificare Hidranti

 

In conformitate cu art. 28.3 din Normativul privind securitatea la incendiu a construcţiilor, Partea a II-a - Instalaţii de stingere, indicativ P118/2-2013, verificarea instalatiilor de stingere incendii (hidranti interiori/exteriori) se efectueaza cel putin semestrial.

Prin urmare, societatea noastra, autorizata de catre IGSU Bucuresti in efectuarea lucrarilor de verificare si intretinere a sistemelor de stingere a incendiilor (hidranti interiori, exteriori, sprinklere etc.) va sta la dispozitie pentru incheierea unor contracte in acest sens.

Lucrarile de verificare si intretinere constau in urmatoarele operatii: verificare robinet hidrant şi racord furtun (dacă sunt defecte), verificare garnituri (dacă sunt deteriorate, defecte sau lipsesc), verificare robineţi (dacă există scurgeri), verificare furtun de refulare (dacă e deteriorat), verificare ţeavă de refulare, verificare cutie hidrant interior, verificare cutie de protecţie pentru hidranţii exteriori, verificare existenţă marcaj, verificarea la presiune a intregii instalatii cu echipament mobil.

La terminarea lucrarii, se va pune la dispozitia beneficiarului buletinul de verificare al instalatiei.

Lucrarile se executa cu personal calificat, cu atelierul mobil al societatii direct la locatia beneficiarului.

Serviciile de mai sus pot fi ofertate, la cerere, individual sau la pachet cu servicii de verificare si intretinere periodica a stingatoarelor de incendiu.

Asteptam solicitarile dvs. de oferta!